Over mij

 

De beste tips voor elke vakantie naar Spanje

 

* Hoe gaan we naar Spanje?
* Waar kunnen we het beste naar toe?
* Welke streek gaan we bezoeken?
* Wat is het leukste hotel voor ons?

 

Je bent al uren op internet aan het zoeken, maar door het vele aanbod weet je niet meer wat de beste keuze is. Herkenbaar?

Om deze reden ben ik De Spaanse Gids.nl gestart. Een website met inspiratie en tips, zodat je makkelijk en snel de beste mogelijkheden voor jouw vakantie naar Spanje kunt vinden!

Wie ben ik?

 

Ik ben Wendy en na mijn opleiding HBO Toerisme al 25 jaar werkzaam in de reiswereld. De mooiste reizen heb ik georganiseerd voor mijn klanten én voor mijzelf 🙂

 

Regelmatig kreeg ik een berichtje van mijn klanten: we zoeken al uren, maar weten nog niet waar we het beste heen kunnen. Heb jij tips?

 

Ook zelf heb ik uren gezocht op internet naar de leukste route, activiteiten en hotels. Dat moet toch anders kunnen? Hoe fijn zou het zijn om op 1 site alle mogelijkheden te kunnen vinden en direct een keuze te kunnen maken?

 

Welkom bij de Spaanse Gids!

Hoe werkt het?

 

Ga terug naar de homepage en maak vanuit hier je keuze:

 

* Een stad bezoeken of liever een strandvakantie?

* Actief of liever een wellness vakantie?

* Cultuur of natuur?

 

Spanje heeft het allemaal. Maar hoe vind je alles wat jij in Spanje zoekt?

 

Ik ben graag dé gids voor jouw vakantie naar Spanje!

Wendy


Heb je ook tips waarmee je anderen wilt inspireren en niet mogen ontbreken op dit platform? Leuk als je het mij weten. Dit kan via info@despaansegids.nl.

Op mijn website staan affiliate links. Ik gebruik dergelijke links alleen als ik volledig achter het product en de inhoud ervan sta en het waard is om de informatie met jou te delen. Ik steek veel tijd in mijn site om te zorgen voor goede en waardevolle content. Door gebruik te maken van de links op deze pagina krijg ik een klein percentage van het aankoop bedrag. Daardoor kan ik doorgaan met schrijven zonder dat het jou wat kost!

Blijf op de hoogte!

Tips voor jouw vakantie naar Spanje? Schrijf je dan snel in en ontvang ca. 1x  per maand dé inspiratie nieuwsbrief!

Bedankt voor je inschrijving!