Vanwege het klimaatverschil op Tenerife verblijven de meeste toeristen in het zuiden. Het landschap is hier vrij dor en er is weinig groen, maar hoe anders gaat het worden als je het eiland gaat ontdekken! Hoe noordelijker je op het eiland komt hoe groener het gaat worden. Ontdek Tenerife met dagexcursies en zie de mooiste plekjes van Tenerife!

Ben je op zoek naar excursies op Tenerife?

Ik heb voor jou een selectie gemaakt van excursies waarbij je het eiland echt gaat ontdekken. Club Canary is een excursie bedrijf op Tenerife met als doel jouw het eiland Tenerife te ontdekken. Leuk is bovendien dat zij veel samenwerken met lokale ondernemers én een hele goede prijs / kwaliteit verhouding hebben. Mijn ervaring is dat de excursies via de reisorganisaties veelal duurder is. Op de site kun je alle informatie vinden én bovendien voor vertrek je excursies al boeken.

Tenerife Eiland Bus tour Club Canary Tenerife eiland bus Tour
De meest populaire bus tour voor het verkennen van Tenerife! Je vertrekt eerst naar het nationaal park El Teide en hier krijg je informatie over de vulkaan en het prachtige maan landschap. De volgende stop is in Icod de los Vinos. Je stopt hier voor de lunch en om de mysterieuze drakenboom te bekijken. De volgende stop is in Garachico dit is een stad die gedeeltelijk werd verwoest door een vulkaanuitbarsting in 1706. Hier kun je genieten van typisch Canarische architectuur en de unieke lavabaden. En de laatste stop is Masca. Dit is een oud piraten dorpje met een van de mooiste uitzichten van Tenerife. Via de levendige stad Santiago del Teide ga je terug naar je hotel.

Vanaf € 35,- per persoon / Duur van ca. 08.00 uur tot ca. 17.30 uur.

Pico del Teide excursie Ontdek Nationaal Park El Teide in een halve dag.
Op de weg naar El Teide kun je genieten van de betoverende uitzichten op de lokale steden en voortdurend veranderende landschappen. De reis naar El Teide zal comfortabel zijn in een luxe bus. Kom met ons mee om de hoogste top van Spanje en de onvergetelijke uitzichten over het eiland te zien.

Vanaf € 24,- per persoon / Duur halve dag.

Tenerife Noord Bus Tour Tenerife Noord Bus Tour
Deze excursie brengt je naar de hoofdstad van Tenerife Santa Cruz, waar je zowel traditionele als moderne architectuur kunt zien, waaronder het iconische Auditorio de Tenerife. Bezoek het hart van de stad, la Plaza de España. Na een bezoek aan het moderne Santa Cruz ga je naar La Laguna, een stad die door de UNESCO tot historisch erfgoed is uitgeroepen. Maak een wandeling door de stad en je zult versteld staan van de schoonheid van de gebouwen en straten.  Dan ga je verder en je reist door de bergen van Las Mercedes, een natuurreservaat voor het subtropische laurierbos, en gaat verder door het indrukwekkende Anaga-gebergte om bij Taganana te komen: een traditioneel gehucht aan de kostbare noordoostkust. In Taganana proef je de prachtige gastronomie van Tenerife, in een typisch visrestaurant waar je de meest authentieke smaken van het eiland kunt ontdekken.

Vanaf € 30,- per persoon.

TIP

Hoe fijn is het als je uitleg in het Nederlands krijgt tijdens je excursie? Bij Club Canary is dat mogelijk! Echter niet op alle dagen. Wil je zekerheid? Stuur dan even een chatbericht op de site en vraag het na!

Excursies boeken mét korting!

Op de site van Club Canary kun je o.a. bovenstaande excursies boeken, maar ook bootexcursies of bijvoorbeeld een entree kaart voor het grootste waterpark van de wereld het Siam park of het Dierenpark Loro Parque.

Hoe leuk is het, dat ik je een korting mag aanbieden van 5% als je via de site jouw excursie boekt! Vergeet niet de unieke kortingscode: despaansegids te gebruiken bij het afrekenen. 


Voordelen?

  • Voor vertrek op je gemak bekijken wat je wilt gaan ontdekken op Tenerife.
  • Zeker weten dat de excursies beschikbaar zijn op de dag dat jij dit wilt.
  • Goede prijzen! Mijn ervaring is, dat de excursies via de reisorganisaties veelal duurder zijn.
  • Nederlands sprekende gidsen! Let op: stuur wel even een berichtje om na te vragen op welke dagen er Nederlands sprekende gidsen aanwezig zijn.
  • Excursies worden aangeboden waarbij je bij je accommodatie (of in de buurt) wordt opgehaald en teruggebracht.
  • Club Canary werkt samen met lokale ondernemers waarmee ze samen de beste kwaliteit, service en ervaring bieden.Ik ben benieuwd; wat is jouw favoriete excursie?

Blijf op de hoogte!

Tips voor jouw vakantie naar Spanje? Schrijf je dan snel in en ontvang ca. 1x  per maand dé inspiratie nieuwsbrief!

Bedankt voor je inschrijving!