València! Een heerlijk stad welke is gelegen aan de Middellandse zee, waardoor je een stedentrip erg goed kan combineren met een strandvakantie. Wil je goed voorbereid zijn op wat er allemaal te doen is in València? Ik heb een overzicht voor je gemaakt met excursies en uitjes in València!

Kookles Paella maken!

Leer authentiek paella maken tijdens
deze middag samen met een deskundige kok en geniet van je zelfgemaakte recept!
Dompel jezelf onder in de Spaanse Cultuur. Aanrader!

Leuke segway trip Valencia

Leuke segway tour!

Veel plezier bij deze leuke segway tour! Op een andere manier de stad ontdekken dan met het openbaar vervoer of de fiets. Wat een plezier. Inclusief Engelstalige gids met o.a. informatie over de Spaanse cultuur.

Prive wandeling valencia de spaanse gids viator

Privé wandeling door oude stad Valencia

Vermijd de drommen toeristen met een privéwandeling door de oude stadswijk van Valencia, waarbij je persoonlijke aandacht krijgt van je gids tijdens de ontdekkingstocht langs bezienswaardigheden, zoals Plaza de la Virgin, de Torres de Serranos en traditionele ambachtelijke werkplaatsen. Verkrijg tevens inzicht in de rijke geschiedenis van Valencia, aanrader! Duur ca.. 3 uur.

Tapastour Valencia de spaanse gids Viator

Authentieke tapastour door Valencia

Geniet van de robuuste smaken van Spaanse tapas tijdens een privé tapasproeverij in Valencia. Naast een culinaire gids bezoek je drie met de hand uitgekozen tapasbars om klassieke Spaanse tapas te proeven. Slenter door smalle straatjes en bewonder de architectuur van Valencia terwijl je informatie ontvangt over de geschiedenis en cultuur van de stad.


Wijn, eten en de Valenciaanse platteland!

Voor een dag de stad uit en ontdek de wijngebieden rondom Valencia! Rondleidingen door een wijnmakerij, wijn- en olieproeverijen en een heerlijke lunch!

Valencia kunt

Kunst & Architectuur

Wandeltocht met gids om de belangrijkste gebouwen van kunst en architectuur in Valencia te ontdekken. De meest majestueuze in deze tour: San Nicolas Church.Uiteraard zijn er veel meer mogelijkheden om València te ontdekken!
Voor meer mogelijkheden:

Heel veel plezier bij het ontdekken van València! Ik ben benieuwd wat jouw leukste excursie is geweest!

Blijf op de hoogte!

Tips voor jouw vakantie naar Spanje? Schrijf je dan snel in en ontvang ca. 1x  per maand dé inspiratie nieuwsbrief!

Bedankt voor je inschrijving!