Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op de website De Spaanse Gids.nl

Informatie op deze website
De Spaanse Gids levert informatie aan haar bezoekers als dienst. We proberen de informatie op deze website actueel te houden. Ondanks deze inspanning is het mogelijk dat informatie op deze website onvolledig of verouderd is. Het is mogelijk om een mail te sturen naar info@despaansegids.nl om een wijziging door te geven en dan zullen wij dit nader onderzoeken en aanpassen.

De informatie op deze website verstrekken wij zonder enige garantie of waarborg. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Wij zijn niet aansprakelijk voor enig gevolg wegens het opvolgen of toepassen van de via deze website verkregen informatie.

Gegevens
Je bent zelf verantwoordelijk voor de gegevens die je aan ons verstrekt en het actueel houden daarvan. Op de verwerking van je gegevens is bovendien onze privacyverklaring van toepassing.

Intellectueel Eigendomsrecht
Op alle content, waaronder teksten, afbeeldingen, geluid en video, rust een intellectueel eigendomsrecht. WebMood is rechthebbende van deze content, althans wij hebben een rechtsgeldige licentie voor het gebruik van deze content.

De content op deze website mag zonder onze toestemming niet verveelvoudigd, gekopieerd, gewijzigd, verspreid of gepubliceerd worden, tenzij daar een wettelijke uitzondering voor bestaat.

Content mag wel gedeeld worden door gebruik te maken van de social media buttons die op deze website beschikbaar zijn gesteld.

Voor enig ander gebruik graag vooraf contact opnemen.

Derden
Wij zijn niet aansprakelijk voor enige inhoud die door derden op deze website is geplaatst, waaronder gastblogs en reacties onder blogposts en nieuwsberichten of recensies.

Wij zijn niet aansprakelijk voor enige inhoud op websites van derden waarnaar door middel van een hyperlink naar verwezen wordt, noch zijn wij aansprakelijk voor de inhoud van embedded content, zoals video en audio, van derden die wij op deze website tonen.

Links naar derden houden niet in elk geval een aanbeveling van die derde of de daar te vinden content of producten in. Wij zijn niet aansprakelijk voor gebroken links of enig gevolg van het volgen van de link. Inhoud op websites van derden kan immers veranderen zonder dat wij hiervan op de hoogte zijn.

Reclame en Sponsoring
Op deze website wordt soms gebruik gemaakt van sponsoring en reclame voor derden. Voor deze content hebben wij een gratis product of dienst ontvangen, hebben we een vergoeding ontvangen of hebben we een korting ontvangen. Deze content is o.a. te herkennen aan een van de volgende zinssneden of woorden: Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met.

Affiliate marketing, aansprakelijkheid links
De Spaanse gids heeft een samenwerking met affiliate netwerken. Door gebruik te maken van het aanbod via deze affiliate links ontvangt De Spaanse Gids een kleine vergoeding, zonder dat het de bezoeker iets extra kost. Wel wordt uw klikgedrag op deze manier gevolgd. Wij hebben echter geen zeggenschap over de inhoud van deze sites en aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid die eventueel ontstaat indien je gebruikt maakt van de informatie, diensten of producten van deze websites. Uiteraard linkt De Spaanse Gids alleen door naar websites waar zij goede ervaringen mee heeft.

Notice and take down
Tref je onrechtmatige content op onze website aan, dan vragen wij je vriendelijk dit aan ons te melden, zodat wij deze van de website kunnen verwijderen. Je kunt een melding maken door ons te e-mailen met de volgende gegevens:

  • URL waar je de onrechtmatige content heeft aangetroffen
  • Korte omschrijving van de onrechtmatige content
  • Onderbouwing waarom de content volgens jou onrechtmatig is en indien het om een inbreuk op een intellectueel eigendomsrecht gaat, wie de rechthebbende is
  • Je naam en contactgegevens

Indien de content evident onrechtmatig is zullen wij deze binnen 48 uur na uw melding verwijderen. Indien wij niet met enige zekerheid kunnen vaststellen dat de content onrechtmatig is, zullen wij hier onderzoek naar doen en je daarvan op de hoogte stellen. Mogelijk nemen wij contact met je op voor meer informatie.

Wijzigingen
De website en alle op de website te vinden pagina’s en informatie kunnen op elk moment wijzigingen ondergaan of verwijderd worden. Wijzigingen vinden plaats zonder voorafgaande kennisgeving daarvan. Wij garanderen niet dat deze website foutloos of ononderbroken zal functioneren.

Contact
Deze website is van WebMood, ingeschreven bij de KvK onder nummer 64410986. Bij vragen of een notice and take down melding kun je contact opnemen door een e-mail te sturen naar info@despaansegids.nl.

Blijf op de hoogte!

Tips voor jouw vakantie naar Spanje? Schrijf je dan snel in en ontvang ca. 1x  per maand dé inspiratie nieuwsbrief!

Bedankt voor je inschrijving!