Je bent er uit! Je wilt op vakantie naar Fuerteventura, maar nu nog op zoek naar een leuk appartement waar je kunt verblijven tijdens je vakantie. Best lastig om een appartement te vinden uit het vele aanbod, vandaar dat ik met veel plezier een selectie voor je heb gemaakt van appartementen op Fuerteventura!


Broncemar

Broncemar is erg geliefd vanwege de goede prijs / kwaliteitsverhouding. Het leuke van dit appartement is dat er veel te doen is, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de rust op te zoeken. Op slechts 500 m afstand ligt een baai. Het strand loopt hier rustig af in zee en er zijn bijna geen golven. Ideaal voor families met kinderen. Broncemar is fijn om te verblijven, samen of met het hele gezin en is gelegen in Caleta de Fuste.

+ Meerdere zwembaden.
+ Ook op basis van All Inclusive te boeken.
! Eenvoudig voor een goede prijs.


Atlantic Garden Beach Mate

Appartementencomplex Atlantic Garden is een prima thuisbasis van waaruit je het mooie eiland Fuerteventura kunt ontdekken! De naam doet het al vermoeden, dit ruim opgezette complex is gelegen in een prachtige groene tuin waar je zonder enig probleem volledig tot rust komt. Dit sfeervolle complex is rustig gelegen in een natuurlijke omgeving, waarbij je na een korte wandeling heerlijk kunt uitwaaien op het mooie zandstrand of de authentieke straatjes van Corralejo kunt opzoeken. Lekker ontspannen kun je in een van de zwembaden, of natuurlijk door gewoon even weg te dromen op je ligbed.

+ Rustige, maar centrale ligging.
+ Laagbouw.
+ Animatie voor jong & oud.

Ik hoop dat je een keuze kunt maken uit één van de appartementen op Fuerteventura. Ik wens je alvast een fijne vakantie. Laat je weten hoe je vakantie is geweest?

Blijf op de hoogte!

Tips voor jouw vakantie naar Spanje? Schrijf je dan snel in en ontvang ca. 1x  per maand dé inspiratie nieuwsbrief!

Bedankt voor je inschrijving!